Om mig

Vem jag är

Jag heter Krister Kurzeja och har en bakgrund inom längdskidåkning, friidrott då främst löpning, styrkelyft och kroppsbyggning.  Jag har under en lång tid varit  aktiv som PT,  styrkecoach, föreläsare och träningsinspiratör

Med dryga 40 års erfarenhet av styrke- och konditionsträning, varav 30 år som utbildad Personlig Tränare inom fyra olika organisationer, har jag skaffat mig en bred erfarenhet och en gedigen kunskap inom området.

I mitten av 1980-talet utbildade jag mig till Naprapat, vilket var en gedigen och utmanande utbildning. Det var en mycket lärorik period i mitt liv där jag började förstå hur kroppens olika delar fungerar och hänger ihop.

Jag har kontinuerligt under alla år kompletterat mina kunskaper med diverse utbildningar inom ovanstående områden. Detta har resulterat i att jag utvecklat en effektiv metod som fungerar både avseende muskelhypertrofi och maximal styrkeutveckling.

Jag har även många års erfarenheter från näringslivet med  att leda och utveckla människor.

Mitt mål är att kunna hjälpa dig till långsiktig hållbar hälsa och fysik. 

Trots att det finns mycket att lära sig, är det ganska enkelt att hålla sin kropp i bra skick. Det viktigaste är att faktiskt börja aktivera sig och hitta sin egen väg framåt.

Har du behov av en större förändring, tävlingsupplägg, rehabilitering eller bara vill få hjälp med att komma igång med din träning:

 Hör av dig till mig!

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER